Model Aqua Style

De schuimranden bestaan uit één geheel.

AFGEBEELD:
Model:
Hoofdbord:
Bekleding:
Kleur:
Aqua Style 180 x 200 cm
Wave
Microfaser Posh
Antraciet

Onze waterbedden worden volledig per individuele bestelling geproduceerd, dus geen massa-productie. Indien gewenst verwerken wij ook uw eigen bekledingsstof. Door de ruime keuze uit houtkleuren, bekledingsstoffen en hoofdborden kunt u uw waterbed geheel naar uw eigen smaak samenstellen.

Materialen en kleuren

Hoofdborden

Uw waterbed in detail

Productspecificatie Aqua Style

Watermatrassen
Van zeer soepel vinyl met hoogfrequent-lasmachines in onze fabriek geproduceerd. Dit 0,6 mm sterke zuurvrije (Phthalat-vrije) vinyl is voorzien van de nieuwste generatie weekmaker Mesamoll II. Lende-ondersteuning bij alle stabilisaties. U kunt kiezen uit verschillende stabilisatieniveaus; van F0 (‘free-flow’) tot F8 (5 vlieslagen + lende-ondersteuning). Als summum van stabilisatie is er de F10S met een extra schuimlaag. Desgewenst kunnen wij de (gladde) bovenzijde van uw matras voorzien van een reliëf-structuur.

Onderbouw met bodemplaten
De stabiele onderbouw is leverbaar in de Standaardhoogte 23 cm en de Comforthoogte van 28 cm. Ook afwijkende hoogte leverbaar (meerprijs). De bodemplaten (dikte:19 mm) zijn fraai afgewerkt, met afgeronde hoeken, een uitsparing voor het verwarmingssnoer en kleine pas-latjes voor het exact justeren (zuiver stellen) van de bodemplaten op de onderbouw.

*voor de houten plinten kunt u kiezen uit 10 actuele kleuren, ook (tegen meerprijs) leverbaar in spiegel en aluminium

*ook leverbaar met 4, 5 of 6 schuifladen

*de schuifladen lopen op rails (uit de keukentechniek)

Schuimomranding
De schuimranden bestaan uit één geheel. De schuimranden zorgen ervoor dat u comfortabel in en uit kunt stappen uit uw waterbed. Deze zijn bekleed met een vilt-achtig materiaal, waardoor de vormvastheid wordt vergroot en de levensduur verlengd. Kwaliteit- en milieu-management kenmerken onze produkten: het gebruikte schuim en alle textieldelen zijn volgens de Oeko-Tex Standard 100 gecertificeerd.

 

Veiligheidsvoering
Deze zorgt voor extra zekerheid gedurende de gehele levensduur van uw waterbed. Bij DUAL-uitvoeringen wordt een scheidingswand meegeleverd.

Verwarming
De Carbon-verwarming (analoog of digitaal) zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling, is zeer veilig, zuinig in stroomgebruik en TÜV- en GS-gecertificeerd. Leverbaar zijn ook de keramische verwarming Sigma-K en de 24-Volt zwakstroomverwarming.

Tijken
De Pacific-tijken met doorgestikte zijkanten zijn gevuld met 400 gram/m² Tencel®-vezelvulling:

  • optimale temperatuur-regeling
  • voert lichaamsvocht snel af
  • lichter dan gewone vezelvulling
  • houdt uw lichaam behaaglijk warm
  • de tijken hebben (vanaf maat 160 breed) een middenrits
  • het bovendeel is afritsbaar
  • mooi strak design

Tencel® is een natuurlijke vezel, gemaakt van de bast van eucalyptusbomen uit duurzaam beheerde bossen. Tencel® voelt heerlijk aan, het is zacht als zijde, koel als linnen, comfortabel en warm als wol en sterk als katoen. Zeer aan te bevelen bij stofmijt-allergie.

Modellen

Aqua Style

Aqua Splitt Inside

Aqua Comfort

Aqua Luxury

Model Aqua Rond/Achthoek