Model Aqua Luxury

Split-schuimomranding in Boxspring-optiek.

AFGEBEELD:
Model:
Hoofdbord:
Bekleding:
Kleur:
Aqua Luxury 200 x 220 cm
Lone
Weefstof Byte
Bruin

 

Onze waterbedden worden volledig per individuele bestelling geproduceerd, dus geen massa-productie. Indien gewenst verwerken wij ook uw eigen bekledingsstof. Door de ruime keuze uit houtkleuren, bekledingsstoffen en hoofdborden kunt u uw waterbed geheel naar uw eigen smaak samenstellen.

Materialen en kleuren

Hoofdborden

Uw waterbed in detail

Productspecificatie Aqua Luxury

 

Watermatrassen
Van zeer soepel vinyl met hoogfrequent-lasmachines in onze fabriek geproduceerd. Dit 0,6 mm sterke zuurvrije (Phthalat-vrije) vinyl is voorzien van de nieuwste generatie weekmaker Mesamoll II. Lende-ondersteuning bij alle stabilisaties. U kunt kiezen uit verschillende stabilisatieniveaus; van F0 (‘free-flow’) tot F8 (5 vlieslagen + lende-ondersteuning). Als summum van stabilisatie is er de F10S met een extra schuimlaag. Desgewenst kunnen wij de (gladde) bovenzijde van uw matras voorzien van een reliëf-structuur.

Doorsnee Aqua LuxuryOnderbouw Boxspringmodel Aqua Luxury
De stabiele onderbouw is leverbaar in de Standaardhoogte 53 cm en de Comforthoogte van 60 cm. Ook afwijkende hoogte leverbaar. De boxspring-onderbouw heeft een standaardhoogte van 53 cm of (tegen meerprijs) een comforthoogte van 60 cm. Afwijkende hoogte leverbaar tegen meerprijs. De boxspring-onderbouw wordt rondom bekleed: een rijk palet aan kleuren, leverbaar in Microfaser, in weefstof en in kunstleder: zie de stofstalen. De poten van massief hout, leverbaar in 10 actuele kleuren, ondersteunen de onderbouw.

 

Schuimomranding
Split-schuimomranding in boxspring-optiek. De schuimranden zorgen ervoor dat u comfortabel in en uit kunt stappen uit uw waterbed. Deze zijn bekleed met een vilt-achtig materiaal, waardoor de vormvastheid wordt vergroot en de levensduur verlengd. Kwaliteit- en milieu-management kenmerken onze produkten: het gebruikte schuim en alle textieldelen zijn volgens de Oeko-Tex Standard 100 gecertificeerd.

Veiligheidsvoering
Deze zorgt voor extra zekerheid gedurende de gehele levensduur van uw waterbed. Bij DUAL-uitvoeringen wordt een scheidingswand meegeleverd.

Verwarming
De Carbon-verwarming (analoog of digitaal) zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling, is zeer veilig, zuinig in stroomgebruik en TÜV- en GS-gecertificeerd. Leverbaar zijn ook de keramische verwarming Sigma-K en de 24-Volt zwakstroomverwarming.

Tijken
De Pacific-tijken met doorgestikte zijkanten zijn gevuld met 400 gram/m² Tencel®-vezelvulling:

  • optimale temperatuur-regeling
  • voert lichaamsvocht snel af
  • lichter dan gewone vezelvulling
  • houdt uw lichaam behaaglijk warm
  • de tijken hebben (vanaf maat 160 breed) een middenrits
  • het bovendeel is afritsbaar
  • mooi strak design

Tencel® is een natuurlijke vezel, gemaakt van de bast van eucalyptusbomen uit duurzaam beheerde bossen. Tencel® voelt heerlijk aan, het is zacht als zijde, koel als linnen, comfortabel en warm als wol en sterk als katoen. Zeer aan te bevelen bij stofmijt-allergie.

Modellen

Aqua Style

Aqua Splitt Inside

Aqua Comfort

Aqua Luxury

Model Aqua Rond/Achthoek