Watermatrassen

WassermatratzenVoor de productie van de Pacific-watermatrassen worden uitsluitend materialen gebruikt die afkomstig zijn uit west-Europa. Elk watermatras wordt per individuele bestelling geproduceerd door hoogfrequent-lasmachines in onze fabriek.

 

Mesamoll kleur

LanXess kleur

Het 0,6 mm dikke vinyl bevat de nieuwste generatie weekmaker Mesamoll II. Testen van Lanxess (voorheen Bayer AG) tonen aan dat watermatrassen gemaakt van dit phthalat-vrije (zuur-vrije) vinyl stabieler en sterker zijn dan de vorige generaties vinyl: dit betekent voor u een langere levensduur van uw watermatras én tegelijkertijd een veel geringere milieu-belasting.
Desgewenst kunnen wij de (gladde) bovenzijde van uw matras voorzien van een reliëf-structuur. Op onze watermatrassen verlenen wij 7 jaar garantie.
7 Garantie NL
Vliesberuhigungen NL

 

 

De door Pacific Waterbeds gebruikte stabilisatie-lagen garanderen een permanente opwaartse druk en tegelijk souplesse en elasticiteit. De stabilisatie-niveau’s variëren van F0 (‘Free-Flow’) tot F8. Als summum geldt de F10S met een extra schuimlaag voor de hoogste stabilisatie, waarbij desondanks een voelbaar waterbedcomfort gehandhaafd blijft.

Lende-ondersteuning bij alle stabilisatieniveaus.

Uno     Dual

   UNO           DUAL